Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satınalma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satınalma Akademisi, katılımcıların satınalma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satınalma fonksiyonunun daha derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Satınalma Akademisi’ndeki eğitimleri %100 katılım ile tamamlayan katılımcılara bir Koç Üniversitesi – CIPS Satınalma Akademisi sertifikasının yanı sıra, program kapsamında CIPS tarafından verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan, uluslararası geçerliliğe sahip CIPS katılım sertifikası verilmektedir.

Eğitim Dili:                          Türkçe

Kimler Başvurabilir?         Satınalma Uzman ve Yöneticileri

Program Süresi:                10 gün (5’er günlük toplam 2 modül olmak üzere toplam 80 saat)

Program Tarihi:

1. Modül: 11-12-13-14-15 Kasım 2019
2. Modül: 9-10-11-12-13 Aralık 2019

Son Başvuru Tarihi: 1 Kasım 2019

Eğitmen:  Eğitimler; alanında uzman, iş dünyasından eğitmenler ve CIPS’in yetkili eğitmenleri tarafından verilmektedir.

Eğitim Saatleri:                   09:00 – 16:30

Program Bedeli:                  Katılmcı başına 7.000 TL + %18 KDV

Eğitim bedeline: eğitim materyalleri, kampusta öğle yemeği, gün boyu çay-kahve ve tatlı-tuzlu atıştırmalıklar ve sertifikalar dahildir.

Aynı kurumdan aynı tarihli programa iki kişinin katılımında toplam eğitim bedeli üzerinden %5, üç ve üzeri sayıda kişinin katılımında %10,

Koç Üniversitesi mezunları ve Koç Topluluğu çalışanlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

Eğitim Yeri:                           İstinye Kampus Koç Üniversitesi

Koç Üniversitesi İstinye Kampus, İstinye Migros’la aynı alan içinde, Migros’un hemen arkasında yer almaktadır. Migros’un ana girişinden girilerek tam karşıya doğru devam edildiğinde kampusumuza ulaşılabilir.

Üniversitenin açık otoparkı mevcuttur.

Konaklama: Arzu eden katılımcılar için İstinye Kampus‘ta, oda uygunluk durumuna göre, konaklama imkanımız mevcuttur.