BISTEP NEDİR?

BISTEP, şirketlerin kurumsallaşma sürecine destek olmak amacıyla Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları tarafından tasarlanmış bir programdır. İlki 2018 yılında başarıyla gerçekleştirilen Program, şirketlerin kurumsallaşma basamaklarını hızla tırmanmalarına ve sürdürülebilir büyümeyi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmelerine çok yönlü katkıda bulunur.

Sermaye piyasalarının ve şirketlerin kurumsal yapılarının birbirlerinden ayrılamaz, birbirlerini tamamlayan bir bütün olmasından yola çıkılarak hazırlanan bu program, Borsa İstanbul’un iş dünyası hakkındaki bilgi birikiminin ve Koç Üniversitesi’nin akademik deneyiminin harmanlanmasıyla geliştirildi.

BISTEP NE YAPAR?

Sınırlı sayıda şirketin kabul edileceği ve katılabileceği BISTEP:

Kurumsallaşma ve şirket ömrünün uzatılması, sürdürülebilir büyüme, ulusal ve uluslararası tanınırlık gibi günümüzde şirketlerin önceliği olan alanlarda şirketlerin fark yaratmalarına katkıda bulunur. Program, büyüme potansiyeline sahip şirketlere kurumsallaşma ve strateji geliştirme yolunda destek verir.

Büyüme potansiyeline sahip şirketlerin kurumsallaşma süreçlerine destek vermenin yanı sıra, şirketlerin sermaye piyasaları ile tanışıklıklarının artırılmasını ve bilgilendirilmesini sağlar.

Her şirketin ihtiyaçlarının farklı olmasından hareketle, sektördeki en iyi uygulamalardan gelen bilgi ve tecrübeyi network imkânları ile birleştirerek üst düzey yönetici seviyesinde sunar.

Katılımcı şirketlerin gelişim alanlarını belirleyip, bu alanlara yönelik olarak uzmanlardan rehberlik hizmeti alma ve sermaye piyasalarının ana aktörlerine doğrudan erişebilme imkânı sağlar.

BISTEP PROGRAM ORTAKLARI KİMLERDEN OLUŞUR?

BISTEP ailesi yalnızca Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi’nden oluşmuyor. Sermaye piyasaları işleyişinde Borsa İstanbul’un doğal ve sürekli iş ortakları olan aracı kurumlar, bağımsız denetim kuruluşları ve hukuk şirketleri de program ortakları arasında yer alıp bilgi ve tecrübelerini şirketler ile paylaşıyor.

BISTEP’E KİMLER KATILABİLİR?

Kuruluşundan itibaren en az 3 takvim yılı geçmiş ve son hesap dönemine ait finansal tablolarına göre en az 10 milyon TL aktif büyüklüğü ya da net satış hasılatı olan şirketler başvurabilir. Programa kabul edilen şirketlerin üst düzey yöneticilerinden programa aktif katılım konusunda taahhüt alınır. Üst düzey yöneticiler programa dönüşümlü olarak katılabildiği gibi seminerin içeriğine göre ilgili direktör/müdür de kendilerine eşlik edebilir.

Eğitim Süresi: 3 Ay

Toplam Eğitim Saati: 108 Saat

Eğitim Başlangıç Tarihi: 14 Kasım 2019

Eğitim Bitiş Tarihi: 16 Ocak 2020

Eğitime Son Başvuru Tarihi: 4 Kasım 2019

Eğitim Bedeli: 19.000 TL + %18 KDV

Eğitim bedeline eğitim materyalleri, kampüste öğle yemeği, gün boyu çay-kahve ve tatlı-tuzlu atıştırmalıklar ve sertifikalar dahildir.

Ödemelerini kredi kartıyla yapmak isteyen katılımcılarımız için eğitim bedelini 2 veya 3 taksitle ya da tek çekimde ödeme imkânı bulunmaktadır. Kredi kartıyla ödeme yapmak isteyen katılımcılarımızın bu taleplerini ckuman@ku.edu.tr adresine e-postayla iletmelerini rica ederiz. Katılımcılarımıza ödeme için web bağlantısı gönderilecektir.

Eğitim Yeri: Programın seminer ve panelleri genel olarak Koç Üniversitesi İstinye Kampüsünde gerçekleştirilir. Seminer konusuna göre Borsa İstanbul Kampüsü veya başka bir mekan da kullanılabilir. Kampüsümüzde eğitim sırasında kullanım için görsel-işitsel ekipmana ve internet bağlantısına sahip derslik ve toplantı salonlarının yanısıra takım çalışması için bölümler bulunmaktadır.

Konaklama: İstanbul dışından programa katılacak katılımcılarımız için konaklama hizmeti bulunmaktadır. Talebiniz için iletişime geçiniz.