Yrd. Doç. Dr. Ergin Bulut İletişim

Doktora derecesini Illinois Üniversitesi’nin İletişim Araştırmaları Enstitüsü’nden alan Ergin Bulut, Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programlarında bilgi ve iletişim sosyolojisi eğitimleri vermektedir. Araştırma konuları arasında medyanın ekonomi politiği ve medya emeği, eleştirel kültürel çalışmalar, oyun çalışmaları ve teknoloji felsefesi yer alıyor. Kültür ve İletişimin Küreselleşmesi, Bilgi ve İletişimin Sosyolojisi, Kimlik ve İktidar gibi alanlarda ders veren Bulut’un akademik çalışmaları TV and New Media; Communication and Critical/Cultural Studies, Globalization, Societies and Education; ve Review of Education, Pedagogy, and Cultural Studies gibi dergilerde yayınlandı. Ergin Bulut, Cognitive Capitalism, Education, and Digital Labor adlı kitabın editörlüğüne de katkı yaptı.