Bu eğitimin amacı, finansal yönetime giriş yapmak ve yöneticilerin aldıkları kararların şirket değerine etkisini finansal açıdan değerlendirebilmelerini sağlamaktır. Katılımcıların şirketlerin finansal durum teşhisini yapabilmesi, dolayısı ile likidite, operasyonel verimlilik, karlılık ve nakit yaratımı analizlerini gerçekleştirebilmesi, paranın zaman değeri kavramını pratiğe dönüştürebilmesi, proje değerlendirebilmesi ve bu sayede şirketin değişik birimlerinin şirket değerine etkisini kavraması için gerekli bilgiler güncel uygulamalar eşliğinde verilecektir.

Eğitim Dili: Türkçe

Kimler Başvurabilir: Şirketlerin -finans dahil- herhangi bir biriminde çalışan yöneticiler ve ileride yönetici olmayı hedefleyenler

Eğitim Kapsamı:

1. Gün

• Finansal Yönetim ve Değer Yaratmak
  • Finansal Analiz ve Yönetim

2.Gün

• Paranın Zaman Değeri
  • Yatırım Kararları
  • Finansman Kararları

Eğitim Süresi: 2 Gün

Eğitim Tarihi: 3-4 Ekim 2024 (Başvurularımız 20 kişilik kontenjanla kısıtlıdır)

Son Başvuru Tarihi: 25 Eylül 2024

Eğitim Yeri: Koç Üniversitesi İstinye Kampüsü

Eğitmen: Dr. Cüneyt Demirgüreş – Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde finans alanında Kıdemli Öğretim Görevlisi olan Cüneyt Demirgüreş, ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Lisans, Boğaziçi Üniversitesi’nden İşletme Yüksek Lisans, University of Alabama’dan Finans ve Bankacılık Yüksek Lisans ve Finans Doktora derecelerine sahiptir. Demirgüreş, Baytur Otomotiv (Subaru Türkiye), Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme, Volt Motor Sanayi ve Folkart şirketlerinde Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

Eğitim Saatleri: 09:00 – 16:30

Eğitim Bedeli: Katılımcı başına 14500 TL + %20 KDV (Gün boyu çay-kahve-tatlı tuzlu atıştırmalıklar ve kampüste set menü öğle yemeği eğitim bedeline dahildir.)

İndirim:

Aynı kurumdan aynı tarihli programa iki kişinin katılımında toplam eğitim bedeli üzerinden %5, üç ve üzeri sayıda kişinin katılımında %10 indirim uygulanır. Ayrıca Koç Üniversitesi öğrenci/mezunları ve Koç Topluluğu çalışanlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

Kredi Kartıyla Ödeme:

Ödemelerini kredi kartıyla yapmak isteyen katılımcılarımız için eğitim bedelini 2 veya 3 taksitle ya da tek çekimde ödeme imkânı bulunmaktadır. Kredi kartıyla ödeme yapmak isteyen katılımcılarımızın bu taleplerini executive@ku.edu.tr adresine e-postayla iletmelerini rica ederiz. Katılımcılarımıza ödeme için web bağlantısı gönderilecektir.