Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları, İngiliz Satın Alma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ve Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği (TEDAR) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satın Alma Sertifika Programı, katılımcıların satın alma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satın alma fonksiyonunun daha derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Satın Alma Sertifika Programı’ndaki eğitimleri %100 katılım ile tamamlayan katılımcılara bir Koç Üniversitesi – CIPS Satın Alma program sertifikasının yanı sıra, program kapsamında CIPS tarafından verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan, CIPS katılım sertifikaları verilmektedir.

Kimler Başvurabilir: Satın Alma Uzman ve Yöneticileri

Program Süresi: 10 gün (5’er günlük toplam 2 modül olmak üzere toplam 80 saat)

Program Tarihi:

1. Modül: 6-10 Mayıs 2024

2.Modül: 3-7 Haziran 2024

Son Başvuru Tarihi: 2 Mayıs 2024

Eğitim Yeri: Koç Üniversitesi İstinye Kampüsü

Kontenjanımız 20 kişiyle sınırlıdır.

Eğitmen:  Eğitimler; alanında uzman, iş dünyasından eğitmenler ve CIPS’in yetkili eğitmenleri tarafından verilmektedir.

Eğitim Saatleri: 09:30 – 16:00

Program Bedeli: Katılımcı başına 60.000 TL + %20 KDV

Aynı kurumdan aynı tarihli programa iki kişinin katılımında toplam eğitim bedeli üzerinden %5, üç ve üzeri sayıda kişinin katılımında %10, Koç Üniversitesi mezunları ve Koç Topluluğu çalışanlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

Ödemelerini kredi kartıyla yapmak isteyen katılımcılarımız için eğitim bedelini 2 veya 3 taksitle ya da tek çekimde ödeme imkânı bulunmaktadır. Kredi kartıyla ödeme yapmak isteyen katılımcılarımızın bu taleplerini executive@ku.edu.tr adresine e-postayla iletmelerini rica ederiz. Katılımcılarımıza ödeme için web bağlantısı gönderilecektir.