İlaç Sektörü Ürün Müdürlüğü Sertifika Programı

Eğitimin Kapsamı ve Hedefi

Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İdea Akademi işbirliğiyle, sektörün deneyimli üst düzey yöneticilerinin teori ile gerçek hayatın nasıl çalıştığının anlatacağı, katılımcıları daha donanımlı kılmak ve kariyerlerinde daha avantajlı pozisyona getirmek için tasarlanan 48 saatlik İlaç Sektörü Ürün Müdürlüğü Sertifika Programı’nın 15. dönemi gerçekleşecektir.

İlaç Endüstrisi katı kuralları, karışık iş süreçleri, çok çeşitli müşteri grupları ve sert rekabetine rağmen, köklü geçmişi, yarattığı dinamik çalışma ortamı ve sağladığı olanaklar ile yıldızı parlayan sektörlerin başında gelir. Ürün Müdürlüğü, bu sektördeki en kritik rollerden biridir; bu eğitime katılanlar kariyer basamaklarını daha hızla tırmanma fırsatına sahip olurlar.

Kimler Katılabilir?

Sektörde çalışan ürün müdürleri, yönetici adayları (management trainee), bölge müdürleri, kariyer değişikliği yapmak isteyen ve/veya ilaç sektörünü daha yakından tanımak isteyen ürün-marka müdürleri.

Tarih: 7 Kasım 2020 – 26 Aralık 2020

Eğitim Yeri: Çevrimiçi / Canlı, Microsoft Teams

Kontenjan: 20 kişi

Süre: 48 Saat, Cumartesi günleri 10:00 – 17:00 saatleri arasında.

Program Ücreti: 7.670 TL (KDV Dahil)

Sertifikasyon: Eğitim sonunda %80 devam koşulunu sağlayan tüm katılımcılara Koç Üniversitesi Sertifikası verilecektir.

Kayıt ve Ödeme Süreci:

Ön kayıt için başvuru formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Kesin kayıt işlemleri iletişim bilgileriniz üzerinden irtibata geçilerek gerçekleştirilecektir.

Ödeme Seçenekleri:

• Banka havalesi - EFT ile ödeme

• Kredi kartı ile peşin veya taksitli ödeme

İletişim:

Telefon: +90 (212) 984 1656