İlaç Sektörü Satış Yöneticiliği Sertifika Programı

Eğitimin Kapsamı ve Hedefi

Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İdea Akademi işbirliğiyle gerçekleştirilen bu eğitimde amaç;  Bölge Yöneticiliğine aday yüksek potansiyel satış temsilcileri, yeni atanmış satış yöneticileri veya farklı departmanlarda çalışan ve satışta rol almak isteyen kişilerin vizyonunu geliştirmek ve geleceğe hazır olmalarını sağlamaktır. Alanında duayen yöneticilerin verdiği bu eğitim ile  uzun yıllarda kazanılacak deneyim ve bakış açısını kısa sürede elde etmek mümkün olacaktır.

Günümüzün en gözde sektörlerinden olan ilaç sektörü, bireylerin sağlığa verdiği önemin artması ile her gün kendisini geliştirmeye ve değişime hızla adapte olmaya devam ediyor. Bu alanda faaliyet gösteren firmaların başarılı olabilmesi ise şüphesiz satış ekiplerini verimli yönetmek ve yapılandırmaktan geçiyor.

Kimler Katılabilir?

Sektörde çalışan satış temsilcileri, bölge yönetici adayları, bölge müdürleri, kariyer değişikliği yapmak isteyen ve/veya ilaç sektörünü daha yakından tanımak isteyen profesyoneller.

Tarih: 21 Kasım 2020 – 2 Ocak 2021

Eğitim Yeri: Çevrimiçi / Canlı, Microsoft Teams

Kontenjan: 20 kişi

Süre: 42 Saat, Cumartesi günleri 10:00 – 17:00 saatleri arasında.

Program Ücreti: 6.785 TL (KDV Dahil)

Sertifikasyon: Eğitim sonunda %80 devam koşulunu sağlayan tüm katılımcılara Koç Üniversitesi Sertifikası verilecektir.

Kayıt ve Ödeme Süreci:

Ön kayıt için başvuru formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Kesin kayıt işlemleri iletişim bilgileriniz üzerinden irtibata geçilerek gerçekleştirilecektir.

Ödeme Seçenekleri:

• Banka havalesi - EFT ile ödeme

• Kredi kartı ile peşin veya taksitli ödeme

İletişim:

Telefon: +90 (212) 984 1656