"Data & Analytics For Business" Çevrimiçi Programı

İş alanlarında gelişmiş analitik ve yapay zeka çözümlerinden yararlanan; artan veri analizi ve BT ekipleriyle çalışma ihtiyacı duyan sektör bağımsız tüm iş profesyonellerinin katılabileceği, Koç Üniversitesi, Boston Consulting Group BCG'nin katkıları ile hazırlanan KoçDigital Academy "Data & Analytics for Business Programı”mı online'da 21 Eylül'de başlıyor.
Tüm sorularınız için: info@kocdigital.com

Programın Amacı

Şirketlerin dijital dönüşümlerinde ihtiyaç duyduğu; "veriden değer üreten" kişi ve/veya ekipler için KoçDigital - Boston Consulting Group ve Koç Üniversitesi işbirliği ile KoçDigital Academy "Data & Analytics for Business Programı" nı hayata geçirdik. 2019 yılından bu yana 60'dan fazla mezun verdiğimiz programımız yeni grubuyla 21 Eylül'de çevrimiçi olarak başlıyor.

Programın Ana Bölümleri

• İleri Veri Analitiği ve Nesnelerin İnterneti - 2 hafta, çevrimiçi eğitimler

• Koç Üniversitesi, BCG Danışmanları ve KoçDigital yöneticileriyle gerçekleşen çevrimiçi "Bootcamp Week" - 5 gün

• BCG ve Koç Üniversitesi mentörleri desteğiyle "Analitik Proje Hazırlık Çevrimiçi Çalışması" - 3 hafta

Kimler Katılabilir

İş alanlarında gelişmiş analitik ve yapay zeka çözümlerinden yararlanan, veri ile işine yön vermek isteyen ve işe değer katan dijital dönüşüm projeleri tasarlamak ve hayata geçirmek isteyen sektör ve fonksiyon bağımsız tüm iş profesyonelleri katılabilir.