BISTEP: Şirketler için Kurumsal Dönüşüm Programı

BISTEP, şirketlerin kurumsallaşma sürecine destek olmak amacıyla Borsa İstanbul iş birliği ile Koç Üniversitesi tarafından tasarlanmış bir programdır. Program, şirketlerin kurumsallaşma basamaklarını hızla tırmanmasına ve sürdürülebilir büyümeyi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmelerine çok yönlü katkıda bulunur. Sermaye piyasalarının ve şirketlerin kurumsal yapılarının birbirlerinden ayrılamaz, birbirlerini tamamlayan bir bütün olduğunun bilinciyle hazırlanan bu program, Borsa İstanbul’un iş dünyası hakkındaki bilgi birikiminin ve Koç Üniversitesi’nin akademik deneyiminin harmanlanmasıyla geliştirildi.

BISTEP Ne Yapar:

Sınırlı sayıda şirketin kabul edileceği ve katılabileceği BISTEP;

Kurumsallaşma ve şirket ömrünün uzatılması, sürdürülebilir büyüme, ulusal ve uluslararası tanınırlık gibi günümüzde şirketlerin önceliği olan alanlarda şirketlerin fark yaratmalarına katkıda bulunur.

Bir yıl süreli program ile büyüme potansiyeline sahip şirketlere kurumsallaşma ve strateji geliştirme yolunda destek verir.

Büyüme potansiyeline sahip şirketlerin kurumsallaşma süreçlerine destek vermenin yanı sıra, şirketlerin sermaye piyasaları ile tanışıklıklarının artırılmasını ve bilgilendirilmesini sağlar.

Her şirketin ihtiyaçlarının farklı olmasından hareketle, şirketler bazında farklılaşan, üst düzey yönetici seviyesinde, sektördeki en iyi uygulamalardan gelen bilgi ve tecrübeyi network imkanları ile birleştirerek sunar.

Katılımcı şirketlerin gelişim alanlarını belirleyip, bu alanlara yönelik olarak uzmanlardan rehberlik hizmeti alma ve sermaye piyasalarının ana aktörlerine doğrudan erişebilme imkanı sağlar.

Kimler Başvurabilir:

Kuruluşundan itibaren en az 3 takvim yılı geçmiş ve son hesap dönemine ait finansal tablolarına göre en az 10 milyon TL aktif büyüklüğü ya da net satış hasılatı olan şirketler başvurabilir. Programa kabul edilen şirketlerin üst düzey yöneticilerinden programa aktif katılım konusunda taahhüt alınır.

Eğitim Süresi: 4 Ay

Eğitim Başlangıç Tarihi: 19 Şubat 2018

Eğitime Son Başvuru Tarihi: 2 Şubat 2018

Eğitim Bedeli: 2018 Programı ücreti: 19000 TL + KDV’dir.
Eğitim bedeline eğitim materyalleri, kampusta öğle yemeği, gün boyu çay-kahve ve tatlı-tuzlu atıştırmalıklar ve sertifikalar dahildir.

Eğitim Yeri: Programın seminer ve panelleri genel olarak Koç Üniversitesi İstinye Kampüsünde gerçekleştirilir. Seminer konusuna göre Borsa İstanbul Kampüsü veya başka bir mekan da kullanılabilir. Kampüsümüzde eğitim sırasında kullanım için görsel-işitsel ekipmana ve internet bağlantısına sahip derslik ve toplantı salonlarının yanısıra takım çalışması için bölümler bulunmaktadır.

Konaklama: İstanbul dışından programa katılacak katılımcılarımız için konaklama hizmeti bulunmaktadır.