Aile Şirketlerinde Genç Liderler (AŞGL)

Koç Üniversitesi hocaları ve aile şirketlerinin farklı konularında uzman EY yöneticilerinin eğitmenliğinde gerçekleşen Programın amacı: dünya genelinde 3. nesile sadece %5’i kalan aile şirketlerinin sürdürülebilirliğini sağlamak, sağlıklı bir şekilde aile üyeleri ve/veya profesyonellerle idare edilmesi için, yaşanabilecek problemler, karşı karşıya kalınabilecek muhtemel risklerin değerlendirmesini yapmak, bu risklerden kaçınmak veya yönetmek, para yönetimi, aile şirketlerinin temel planlamalarını yapıp, aile anayasası ve şirket kültürü oluşturmak ve yaşanmış vakalar ve örneklerle konuyu desteklemek.

AŞGL programıyla, 20-30 yaş arası genç profesyonellerin, aile şirketi dinamiklerine dair vizyonlarını genişletmeleri ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaları amaçlanıyor.

Eylül 2016 dönemi programımız başarıyla tamamlanmıştır. 2017 yılında gerçekleşecek yeni dönem programımız bu sayfada duyurulacaktır.

Kimler Başvurabilir:

• 20-30 yaş arası
  • Aile şirketi hissedarı ve/ya ilgili ailenin üyesi
  • Lisans öğrenci/mezunları

Program Süresi:                             10 Gün (80 saat) -  5 hafta

Eğitim Saatleri:                               09:00-17:00 arası, günlere göre değişmektedir.

Eğitim Başlangıç Tarihi:                29 Eylül 2016 Perşembe

Eğitim Bitiş Tarihi:                          19 Kasım 2016 Cumartesi

Son Başvuru Tarihi:                       27 Eylül 2016 Salı

Eğitim Bedeli:                                  6250 TL + %18 KDV

Eğitim bedeline; eğitim materyalleri, öğle yemekleri, gün boyu çay-kahve ve tatlı-tuzlu atıştırmalıklar ve sertifikalar dahildir.

İndirim:

GYİAD ve TAİDER üyelerine %10,

Aynı şirketten aynı tarihli programa iki kişinin katılımında toplam eğitim bedeli üzerinden %5, üç ve üzeri sayıda kişinin katılımında %10,

Koç Üniversitesi öğrenci/mezunlarına %10 indirim uygulanır.

Eğitim Yerleri: İstinye Kampus Koç Üniversitesi ve EY Orjin Maslak Plaza

Programın ilk 6 günü İstinye Kampus Koç Üniversitesi'nde, son 4 günü EY Orjin Maslak Plaza'da yapılacaktır.

İstinye Kampus'ta ücretsiz açık otopark, EY Orjin Maslak Plaza'da ücretli kapalı otopark mevcuttur.

Konaklama: Arzu eden katılımcılar için İstinye Kampus'ta, oda uygunluk durumuna göre, konaklama imkanımız mevcuttur.