Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları, İngiliz Satınalma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ve Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği (TEDAR) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satınalma Çevrimiçi Sertifika Programı, katılımcıların satınalma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satınalma fonksiyonunun daha derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Satınalma Akademisi’ndeki eğitimleri %100 katılım ile tamamlayan katılımcılara bir Koç Üniversitesi – CIPS Satınalma program sertifikasının yanı sıra, program kapsamında CIPS tarafından verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan, CIPS katılım sertifikaları verilmektedir.

Kimler Başvurabilir: Satınalma Uzman ve Yöneticileri

Program Süresi: 10 gün (5’er günlük toplam 2 modül olmak üzere toplam 80 saat)

Program Tarihi:

1. Modül: 14-18 Kasım 2022

2.Modül: 12-16 Aralık 2022

Son Başvuru Tarihi: 10 Kasım 2022

Eğitim Yeri: Zoom

Kontenjanımız 20 kişiyle sınırlıdır.

Eğitmen:  Eğitimler; alanında uzman, iş dünyasından eğitmenler ve CIPS’in yetkili eğitmenleri tarafından verilmektedir.

Eğitim Saatleri: 09:30 – 16:00

Program Bedeli: Katılmcı başına 9600 TL + %18 KDV

İndirim:

Aynı kurumdan aynı tarihli programa iki kişinin katılımında toplam eğitim bedeli üzerinden %5, üç ve üzeri sayıda kişinin katılımında %10, Koç Üniversitesi mezunları ve Koç Topluluğu çalışanlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

Kredi Kartıyla Ödeme:

Ödemelerini kredi kartıyla yapmak isteyen katılımcılarımız için eğitim bedelini 2 veya 3 taksitle ya da tek çekimde ödeme imkânı bulunmaktadır. Kredi kartıyla ödeme yapmak isteyen katılımcılarımızın bu taleplerini executive@ku.edu.tr adresine e-postayla iletmelerini rica ederiz. Katılımcılarımıza ödeme için web bağlantısı gönderilecektir.