Yöneticiler İçin Finans Eğitimi

Bu eğitimin amacı finansal yönetime giriş yapmak ve yöneticilerin aldıkları kararların şirket değerine etkisini finansal açıdan değerlendirebilmelerini sağlamaktır.

19-20 Kasım 2018 tarihli eğitimimizin fotoğrafları için tıklayınız.

Eğitim Dili:                                 Türkçe

Kimler Başvurabilir: Şirketlerin -finans dahil- herhangi bir biriminde çalışan yöneticiler ve ileride yönetici olmayı hedefleyenler

Eğitim Süresi:                            2 Gün

Eğitim Tarihi:                              14-15 Ocak 2019 (Başvurularımız kontenjanlarla kısıtlıdır)

Son Başvuru Tarihi:                   4 Ocak 2019

Eğitmen:                                     Dr. Cüneyt Demirgüreş

Eğitim Saatleri:                          09:00 - 17:00

Eğitim Bedeli:                            Katılmcı başına 2200 TL + %18 KDV (KDV dahil 2596 TL)

Eğitim bedeline; eğitim materyalleri, kampusta öğle yemeği, gün boyu çay-kahve ve tatlı-tuzlu atıştırmalıklar ve sertifikalar dahildir.

İndirim: Aynı kurumdan aynı tarihli programa iki kişinin katılımında toplam eğitim bedeli üzerinden %5, üç ve üzeri sayıda kişinin katılımında %10 indirim uygulanır. Ayrıca Koç Üniversitesi öğrenci/mezunları ve Koç Topluluğu çalışanlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

Eğitim Yeri: İstinye Kampus Koç Üniversitesi

İstinye Kampus, İstinye Migros’la aynı alan içinde, Migros’un hemen arkasında yer almaktadır. Migros’un ana girişinden girilerek tam karşıya doğru devam edildiğinde kampusumuza ulaşılabilir.

Üniversitenin açık otoparkı mevcuttur.

Eğitime Gelirken Getirilmesi Gerekenler: Kişisel dizüstü bilgisayarınız

Konaklama: Arzu eden katılımcılar için İstinye Kampus'ta, oda uygunluk durumuna göre, konaklama imkanımız mevcuttur.