Satınalma Sertifika Programı Son Başvuru Tarihi

Koç Üniversitesi – CIPS (Chartered Institute of Purchasing & Supply) ortaklığıyla gerçekleştirilecek “Satınalma Akademisi”, katılımcıların satınalma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satınalma fonksiyonunun bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Satınalma Akademisi’ndeki eğitimlerini %100 katılım ile tamamlayan katılımcılara, uluslararası geçerliliğe sahip “Koç Üniversitesi & CIPS Satınalma ve Tedarik Enstitüsü” eğitim katılım sertifikası verilecektir.

Son Başvuru Tarihi

20 Şubat 2015

Başvuru

Kimler Başvurabilir?

Satınalma uzman ve yöneticileri

Program Süresi

10 gün (5’er günlük toplam 2 modül)

Tarihler

• 1. Modül: 2-3-4-5-6 Mart 2015
  • 2. Modül: 23-24-25-26-27 Mart 2015

Programa Genel Bakış

EĞİTİM KAPSAMI
BAŞVURU
İPTAL VE İADE KOŞULLARI
KONAKLAMA

Kategori Yönetimi ve Stratejik Satınalma (2 Gün)
Tedarikçi Performansı ve İlişkileri Yönetimi (2 Gün)
Sözleşme Yönetimi (1 Gün)
Satınalma Fiyatı ve Maliyet Analizi (2 Gün)
Etki Yaratan Sunumlar(1 Gün)
Etkili Müzakere Teknikleri (2 Gün)

Eğitim Bedeli

6250 TL (KDV dahil kişi başı)

(Aynı kurumdan iki kişinin katılımında toplam eğitim bedeli üzerinden %5, üç ve üzeri sayıda kişinin katılımında %10 indirim uygulanır)

Eğitim bedeline;

• Eğitim materyalleri
  • Sertifikalar
  • Öğle yemekleri & gün boyu çay-kahve ve tatlı-tuzlu ikramlar dahildir.

Eğitim Saatleri

09:30 – 17:00

Eğitim Yeri

Koç Üniversitesi İstinye Kampusu, Çayır Cad. No:65 34460 İstinye/İstanbul

Eğitim Dili

EĞİTİM KAPSAMI

Kategori Yönetimi ve Stratejik Satınalma (2 Gün)

Eğitim, kategori yönetimi ve stratejik satınalmanın temel kavramlarını kapsar. Stratejik satınalma yaklaşımı için gerekli teknik ve süreçlerin kavratılması hedeflenmektedir.

Tedarikçi Performansı ve İlişkileri Yönetimi (2 Gün)

Eğitim, satınalma profesyonellerine etkin tedarikçi yönetimi yetkinliklerini kazandıracak anlayış, süreç ve becerileri edindirmeyi hedefler.

Sözleşme Yönetimi (1 Gün)

Eğitimde, satınalma profesyonellerine sözleşme yönetimi konusunda ihtiyaç duyacakları temel bilgilerin verilmesi hedeflenmektedir.

Satınalma Fiyatı ve Maliyet Analizi (2 Gün)

Eğitim, satınalma profesyonellerinin bilmesi gereken finans yönetimi kavramlarına odaklanır. Satınalmada planlama ve karar alma performansını artırmak, tedarikçileri zorlamak ve maliyetleri azaltmak için fiyat yapısını anlamada finansal bilgilerin etkin bir şekilde kullanılmasını hedeflemektedir.

Etki Yaratan Sunumlar (1 Gün)

Eğitim, kaliteli bir belgesel tadında, hem mesajını aktaran hem de ilgiyi koruyan sunumlar yapılandırmanın ve sunmanın yaklaşımlarını aktarmayı hedefler.

Etkili Müzakere Teknikleri (2 Gün)

Eğitim, kişilerin kendi müzakere stilleri hakkında farkındalık yaratmayı ve bu stillerini durumsal olarak değiştirebilmeyi, yıkıcı – rekabetçi taktikleri doğru okumayı ve bunların karşı taktiklerini uyarlayabilmeyi, müzakere pozisyonları ile amaçlarını ve bunlara ilişkin taviz stratejilerini planlamayı, kıymet önermeleri geliştirmeyi, asimetrik güç dağılımlarını etkin ele almayı katılımcılarına kazandırmayı hedeflemektedir.

BAŞVURU

Başvurular, yandaki bağlantıda bulunan başvuru formu üzerinden alınacaktır: http://goo.gl/eP5U1W

Başvurular, formun eksiksiz doldurulması ve toplam eğitim bedelinin “YGP-CIPS” açıklamasıyla aşağıda belirtilen banka hesabına yatırılarak, dekontun executive@ku.edu.tr adresine gönderilmesiyle kesinleşir.

Yapı Kredi Koç Üniversitesi Şubesi
Hesap No: 42495658 TL
IBAN:TR94 0006 7010 0000 0042 4956 58

İPTAL ve İADE KOŞULLARI

Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları, başvuru kriterlerine uymayan başvuruları, ücret iadesi yaparak, kabul etmeme hakkını saklı tutar. Bunun yanı sıra, herhangi bir eğitim katılımcı adayı 20 Şubat 2015 tarihine kadar başvurusunu iptal etmek istediğinde, ödemiş olduğu toplam eğitim bedelinin %80’i kendisine iade edilir. 20 Şubat 2015 tarihi sonrasında gelebilecek iptal taleplerinde ise herhangi bir ücret iadesi söz konusu olamaz.

E-Posta: executive@ku.edu.tr
Telefon: +90 212 338 1305 / +90 549 562 7066
+90 212 338 1850 / +90 549 774 9562

KONAKLAMA